Kino4ua.com
480p
R

Шивангі (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Singa Penne
Країна:
Індія
Категорія:
Режисер:
Р. Паван
Тривалість:
00:27:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BaibaKoTV
Сюжет серіалу пропонує поринути в історію милої дівчини на ім'я Махалакшмі. Дивлячись на неї, навряд чи можна подумати, що героїня має бойовий характер. Вона, як виявилося, насправді не така проста, якою здається на перший погляд. Дівчина хоче довести всім навколо, що представниці прекрасної статі здатні розділяти чоловічі справи та діяти не менш ефективно, ніж їх візаві. Таким чином, головна героїня намагається щосили добити призначення на службу в армію. Їй вдається здобути посаду в загоні, який стоїть на сторожі кордонів. Тут Махалакшмі зіткнеться з по-справжньому серйозними труднощами. ©Kino4ua Шивангі (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?