Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG

Мрії на льоду (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Zero chill
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Анджело Абела, Тесса Хофф
Тривалість:
00:34:00
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований / CC
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Кайла – щаслива 15-річна дівчина, яка живе разом зі своїми дбайливими батьками та братом-близнюком у Канаді. Брат героїні захоплюється хокеєм і вважається одним із найбільш амбітних та перспективних гравців у країні. Незабаром його таланти справді помічають, але лише у Великобританії, де йому пропонують зайняти місце у престижній академії. Брат Кайли не може втратити такий шанс, тож умовляє батьків переїхати.

Коли мати та батько героїні все обмірковують, то ухвалюють рішення про переїзд. Вони сподіваються, що цей крок дозволить їхньому синові втілити мрії в реальність. Але ця новина стає сильним ударом для Кайли. Бажаючи братові щастя, вона не може прийняти, що їй доведеться покинути улюблену школу фігурного катання і залишити свою молоду людину в Канаді.

Переїхавши до Великобританії, Кайла стикається з новими проблемами та труднощами дорослішання. Але саме тут героїня серіалу заводить подругу, яка мріє грати в хокей і стати найкращою у серії спортивних чемпіонатів, організованих для учнів старших класів. Разом вони досягатимуть своїх заповітних цілей. ©Kino4ua Мрії на льоду (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?