Kino4ua.com
480p
PG-13

Моя няня - вампір (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
My Babysitter's a Vampire
Країна:
Канада
Категорія:
Режисер:
Брюс МакДональд
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Серіал розповідає нам про компанію школярів, головного героя Етана Моргана, який на перший погляд зовсім не помітний хлопець.
Але насправді вони борються з усякою нечестю. Я не можу сказати, що серіал якийсь дурний, просто він розрахований на підліткову публіку. Я, звичайно, переглянула телесеріал, але все ж таки, мені його потрібно було дивитися трохи раніше, а не зараз. Серіал гумористичний і не реалістичний. Здебільшого описується життя дітей у школі та його проблеми, а не навчання.
Напевно, не можу лояльно судити про дитячий серіал. Але краще нехай діти дивляться це, ніж якісь кримінальні бойовики. ©Kino4ua Моя няня - вампір (1 Сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?