Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCNC-17

Клікбейт (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Clickbait
Країна:
Австралія, США
Режисер:
Бред Андерсон, Емма Фріман, Чері Ноулан
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Очікується / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Сучасні соціальні мережі – місце, яке може раз і назавжди змінити життя будь-якої людини. Перший сезон серіалу "Клікбейт" складається із восьми епізодів і розповідає про те, як саме соціальні мережі впливають на нас. Проект знято в австралійському офісі великої компанії. Авторами зачіпаються тонкі зв'язки між реальною людською особистістю та її ідентифікацією у мережі. Що ж чекає нас у цьому захоплюючому та багатообіцяючому серіалі? Ми зіткнемося з різними і незвичайними персонажами, кожен з яких по-своєму унікальний і стикається з несподіваними труднощами, пов'язаними з інтернетом. ©Kino4ua Клікбейт (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?