Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Тендітні створіння (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tiny Pretty Things
Країна:
США
Режисер:
Самір Реuем, Ґері Фледер, Ґері Гарві
Тривалість:
00:58:00
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Невія – головна героїня всіх серій серіалу «Тендітні створіння» – обожнює балет. У ньому вона бачить свій сенс життя і тому старанно готується до вступу до престижної школи танців. Щодня вона посилено тренується, щиро вірячи, що рано чи пізно її праці повністю окупляться.

Коли молодій балерині вдається вступити до елітного навчального закладу, їй здається, що збулися всі мрії. Але вже з першого дня перебування в гуртожитку Невія розуміє, що на неї чекає тривалий шлях, сповнений страждань і розчарувань.

Зіткнувшись зі своєю сусідкою по кімнаті, балерина намагається потоваришувати з нею, але відразу дає зрозуміти, що в цьому місці всі вороже налаштовані один одному. Слова дівчини підтверджуються на першому ж тренуванні, коли Невія виявляє конкуренток, які протистоять їй, готових піти на багато, аби перевершити інших і виділитися із загального потоку учнів.

Все це сильно розчаровує Невію. Попри це вона вирішує не кидати танці. Невія надто довго йшла до успіху і докладе всіх своїх сил, щоб зберегти його. ©Kino4ua Тендітні створіння (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?