Kino4ua.com
CCPG-13

Гіпнотерапія

Рік:
Ор. назва:
Hypnotic
Країна:
США
Режисер:
Метт Енджел, Suzanne Coote
Тривалість:
01:28:30
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Гіпнотерапія – психологічний трилер, який розповідає про звичайну жінку і її спробу змінити життя за допомогою гіпнозу. У Дженніфер багато проблем, але вирішувати їх вона чомусь намагається алкоголем, не розуміючи, що від цього ситуація лише погіршується. Та одного разу вона зустрічає давню знайому, від якої дізнається доволі цікаву інформацію. Виявляється, подруга побувала на прийомі у гіпнолога-психотерапевта, після чого її життя змінилось на краще. Дженніфер зацікавилась цим, а потім вирішила, що варто і їй скористатись послугами такого спеціаліста. Якщо вже вона не може змінити свого минулого, то хоча б збудувати нове майбутнє варто спробувати. Героїня починає ходити до гіпнотерапевта і майже одразу відчуває якісь зміни. Процес пішов, і це, мабуть, добре… Тільки чому ж її не полишає якесь погане передчуття? ©Kino4ua Гіпнотерапія 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?