Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCNC-17

Дайвінг-Клуб (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dive Club
Країна:
Австралія
Категорія:
Режисер:
Ріаннон Банненберг, Крістін Любі, Хейлі МакФарлейн
Тривалість:
00:27:00
Переклад:
Очікується / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
"Дайвінг-Клуб" - захоплююча історія про розслідування загадкової справи, що сталася на березі мису Милосердя. Проект пропонує нам поринути у захоплюючу історію, яка розповідає про пригоди нової партії молодих людей. Вони впевнені в тому, що обов'язково впораються з новими труднощами, які несподівано дали про себе знати після зникнення одного з персонажів. Розпочинається розслідування складної справи. Здається, що в тому, що відбувається, замішано щось містичне та незрозуміле. Хто знає, чим завершиться ця захоплююча та яскрава історія? Приємного перегляду. ©Kino4ua Дайвінг-Клуб (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?