Kino4ua.com
R

Червоний штат

Рік:
Ор. назва:
Red State
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кевін Сміт
Тривалість:
01:28:30
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Червоний штат – драматичний трилер, який починається з розваги. Троє підлітків, які «зависають» в інтернеті, отримують повідомлення. У ньому є пропозиція розважитись, яка пов’язана з дечим дуже інтимним. Нафантазувавши собі шалені амурні пригоди, головні герої погоджуються на цю авантюру, не здогадуючись, що добровільно йдуть у пастку. В результаті молодь опиняється у полоні у релігійних фанатиків. Проповідник общини вважає, що повинен наставляти на істинний шлях грішників, якими головних героїв і вважає. І якщо їх кров проллється, то для нього це буде нормальним явищем, якого вони заслуговують. А молоді люди, намагаючись врятуватись, знаходять забиту зброєю кімнату. Тут вони починають розуміти, що ці люди налаштовані більш ніж серйозно. Постраждати можуть не лише «грішні» підлітки, а ще й тисячі інших людей… ©Kino4ua Червоний штат 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?