Kino4ua.com
480p
R

Найкращі з найкращих 3. Вороття немає

Рік:
Ор. назва:
Best of the Best 3. No Turning Back
Країна:
США
Режисер:
Філліп Рі
Тривалість:
01:30:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Коли Томмі Лі (Рі) ​​відвідує свою сестру в маленькому містечку в центрі Америки, він виявляє, що насильство та ненависть стали звичайним явищем на міських вулицях. Головний герой цього повстання — телевізійний проповідник, який пропагує расизм у своєму шоу та закликає молодь міста об'єднатися, щоб перетворити життя мешканців села на пекло та змусити всіх, хто не є білим, покинути місто.
Коли група заходить надто далеко і чорний баптистський священик виявляється вбитим, Лі вирішує взяти закон у свої руки і починає використовувати свої кулаки та ноги, щоб протистояти покидькам, які загрожують його близьким. Звичайно, це привертає до нього значну увагу, і коли лідер групи бачить у ньому загрозу, він переслідує його сім'ю у спробі позбавитися його. ©Kino4ua Найкращі з найкращих 3. Вороття немає 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?