Kino4ua.com
R

І наступить темрява

Рік:
Ор. назва:
And Soon the Darkness
Країна:
США, Аргентина, Франція
Режисер:
Маркос Ефрон
Тривалість:
01:31:42
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
І наступить темрява – напружений трилер, у центрі сюжету якого знаходяться Еллі та Стефані. Дівчата з Америки подорожують просторами Аргентини, але вже збираються повертатись додому. Останню ніч у цій країні вони проводять в готельному номері, але вранці не встигають на свій автобус, який мав їх відвезти в аеропорт. Тоді вони змінюють плани і їдуть до річки, щоб відпочити там. Але все закінчується сваркою, а потім ще й зникненням Еллі. Подруга не на жарт лякається, бо не розуміє, куди могла подітись дівчина. Вона кидається її шукати, а в процесі зустрічає Майкла, у якого ситуація схожа, оскільки його подруга Камілла так само щезла, але сталось це ще декілька місяців назад. Розуміючи, що самотужки тут не впоратись, Стефані вирішує звернутись у поліцію, не здогадуючись, що місцевий офіцер не така вже й проста людина, у нього є свої таємниці… ©Kino4ua І наступить темрява 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?