Kino4ua.com
R

Гангстер

Рік:
Ор. назва:
Hoodlum
Країна:
США
Режисер:
Білл Дюк
Тривалість:
02:10:18
Переклад:
Українська мова К1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Гангстер – це про Бампі Джонсона, який живе у 30-х роках минулого століття у Гарлемі. Нью-Йорк не саме спокійне місто, але справа не лише у тому, що сюди приїжджає багато людей. Громадяни не можуть спокійно ходити вулицями, бо рівень злочинності став дуже високим, та ще й мафіозні угрупування між собою воюють за владу. Джонсон до певного моменту почувався головним злочинцем міста, але потім на його територію зазіхнув Голандець Шульц, і це дало зрозуміти герою, що конкуренти у нього все ж є, і вони доволі серйозні. Бампі програвати не звик, тому він починає війну з противником. А для перемоги у ній необхідно зрозуміти, за якими правилами той «грає». Але суперник сильніший, ніж думає Джонсон, тому без сторонньої допомоги не обійтись. Доведеться підключати Лакі Лючано, гангстера, якого вважають наймогутнішим серед мафіозі… ©Kino4ua Гангстер 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?