Kino4ua.com
PG

Замерзла з Маямі

Рік:
Ор. назва:
New in Town
Країна:
США, Канада
Режисер:
Йонас Елмер
Тривалість:
01:37:20
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Замерзла з Маямі – романтична комедія з Рене Зелвеггер у головній ролі, яка розповідає про молоду і амбіційну кар’єристку Люсі Хілл. Вона живе у Маямі, де завжди сонячно і тепло, але, щоб отримати підвищення, їй потрібно поїхати у Міннесоту, де все занесло снігом. Там знаходиться маленьке містечко Новий Ульм і завод, який потрібно модернізувати. Для інспекції об’єкта туди і направляється Люсі. Їй необхідно підготувати все до запланованих змін, розуміючи, що для місцевих працівників це обернеться численними звільненнями. Героїні не дуже хочеться виконувати таку роботу, але для себе вона вирішує, що не буде думати про долі людей, які залишаться без роботи, бо їй вони чужі. З таким настроєм Люсі приходить у дружній колектив, де її дуже тепло зустрічають. Опинившись у такій атмосфері, чи зможе вона виконати свою роботу і звільнити людей? ©Kino4ua Замерзла з Маямі 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?