Kino4ua.com
PG-13

Проблиски надії

Рік:
Ор. назва:
Hope Floats
Країна:
США
Режисер:
Форест Вітакер
Тривалість:
01:54:25
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Проблиски надії – мелодрама про колишню королеву краси, життя якої руйнується на очах у численної аудиторії. А все через те, що прямо під час зйомок у ток-шоу Берді Прюітт дізнається, що у її коханого чоловіка є інша жінка. А найгірше, що це не просто якась незнайомка, а її краща подруга. Життя героїні, яке ще вчора здавалось ідеальним і прекрасним, зруйнувалось за одну мить. Її розчарування і душевний біль настільки сильні, що Берді просто не може більше знаходитись вдома. Вона бере доньку і їде разом з нею до своєї матері у містечко, де виросла. Тут люди живуть простіше, і це, можливо, допоможе відновити героїні душевну рівновагу. Та прийти до тями не так легко. Цікаво, як відреагує Берді, коли зустріне Джастіна, свого давнього товариша і шанувальника? Чи допоможе спілкування з ним залікувати жінці сердечну рану і знову повірити у щастя? ©Kino4ua Проблиски надії 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?