Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Покоління повільного інтернету (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Generazione 56K
Країна:
Італія
Режисер:
Франческо Капальдо, Алессіо Марія Федеричи
Тривалість:
00:30:00
Переклад:
Очікується / CC
Переклад:
Російською - TVShows
Італійська романтична комедія, що розповідає про події кінця 90-х років. У центрі уваги опиняються чотири підлітки, які вперше зіштовхнулися з інтернетом, проблемами підліткового гормонального збою та іншими труднощами свого віку. На них чекала довга розлука. У наші дні, коли персонажі давно переступили тридцятирічний рубіж життя, герої несподівано стикаються. Вони починають згадувати минулі часи. Приємні моменти минулого, які подарували їм неймовірну радість. Що ж буде далі у цій захоплюючій історії? Дізнаємося дуже скоро. ©Kino4ua Покоління повільного інтернету (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?