Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Чергування (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Vigil
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Том Едж
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал
Головною героїнею серіалу «Чергування» виявляється Емі Сільва, яка є інспектором карного розшуку. Маючи неординарний підхід до роботи, вона завжди намагається звертати увагу на найдрібніші деталі. Ця особливість характеру дозволяє їй розкривати злочини, що здаються занадто складними навіть найдосвідченішим детективам з її відділу.

Якось Крейг Берк, який служить у команді екіпажу атомного підводного човна, помирає внаслідок загадкових обставин. Поліція проводить розслідування, ухвалюючи, що нещасний вирішив самостійно піти з життя. Однак у Емі щодо цього інша думка. Вона впевнена, що було вчинено вбивство. Зібрана нею серія доказів вказує на це. Але проблема в тому, що героїня серіалу «Чергування» має лише непрямі припущення. У неї все ще немає прямих зачіпок та імені обвинуваченого.

Незважаючи на всі труднощі, Емі вирішує, що боротиметься до кінця. Вона збирається довести, що члена екіпажу корабля було вбито. Їй належить вступити в конфлікт із капітаном та іншими офіцерами. Але це лише вершина айсбергу. ©Kino4ua Чергування (1, 2 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?