Kino4ua.com
HD 720p
CCR

Біда на голову (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Bas Belasi
Країна:
Туреччина
Режисер:
Мурат Онбул
Тривалість:
1 ~ 02:00:00
Переклад:
Українська мова Субтитри | Ukrainian aile production / CC
Переклад:
Російською - Оригінал
Кожна нова серія турецького серіалу «Біда» на голову відрізняється від наступного оригінального сюжету. Головними героями детективного серіалу є працівники відділу з розслідування тяжких злочинів. Іпек Гюмюшчу нещодавно прийняли до відділу на посаду кримінального психолога. Її методи роботи та нестандартне бачення ситуації розходяться з думкою головного слідчого Шахіна Кара, що неодноразово призводить до суперечок. Різні погляди та прагнення відстояти свою позицію ідентичні в обох. Що часто доходить до кумедного і радує інших співробітників відділу. Але на практиці Шахін Кар переконується в тому, що Іпек не просто вродлива жінка в його відділенні, яка заважає спокійно працювати. З великим зусиллям він змінюється та визнає професіоналізм нового співробітника, приймаючи Іпек у дружну команду. Знайшовши спільну мову зі старшим слідчим, Іпек Гюмюшчу наближається на один крок до вирішення своєї проблеми. Вона самостійно веде пошук колись близької людини та батька її сина. Після звинувачення у вбивстві чоловік зник безвісти і тепер перебуває у розшуку. Іпек переконана у його невинності та намагається знайти давнього друга для підтвердження його непричетності до тяжкого злочину. Робота в злагодженій команді допоможе Іпеку зібрати всі пазли неясної картини. Ця єдина справа пов'язує серіал у сюжетний ланцюжок, переплітаючи різні характери та події в єдине ціле. І наприкінці історії, дивитися онлайн російською мовою, Біда на голову, на героїв чекає заслужена нагорода. ©Kino4ua Біда на голову (1 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталія
    Наталія
    13 грудня 2022 21:53
    + +1 -
    чому немає озвучення українською мовою на українському сайті? ГАНЬБА!!!!!