Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Студія Marvel: Зібрані (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Marvel Studios: Assembled
Країна:
США
Режисер:
Бред Барух
Тривалість:
1 серія: ~ 57 хвилин
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | HDrezka Studio
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У середині минулого століття Marvel вважалися велетнями в індустрії коміксів. Потім вони почали активно розширювати свою присутність. Поступово, крок за кроком, вони вторглися на телебачення і заполонили кінотеатри своїми великомасштабними картинами з значними бюджетами та величезними касовими зборами. Але до сьогодні ми знали лише зовнішній бік.

А що ж залишається за тим яскравим малюнком, що бачить глядач? Задавшись цими питаннями, автори документального серіалу "Студія Marvel: Зібрані" пропонують своїм глядачам дізнатися про те, що відбувається на знімальному майданчику і знаходиться за кадром.

Які класичні ситуаційні комедії надихнули авторів створення серіалу «ВандаВіжн»? Які секрети містить «Сокіл і Зимовий солдат»? Як знімався серіал «Локі» з Томом Хіддлстоном у головній ролі? Як велося виробництво фільму "Чорна вдова"?

Це лише мала частина поставлених авторами "Marvel Studios: Зібрані" питань. Кожна серія серіалу пропонує глядачеві унікальну можливість побачити знімальний процес та послухати коментарі акторів, режисерів, сценаристів, продюсерів та багатьох інших. ©Kino4ua Студія Marvel: Зібрані (1 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?