Kino4ua.com
NC-17

Клуб (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
O Clube
Країна:
Португалія
Категорія:
Режисер:
Патриція Секейра, Жоао Карвальо
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Серіал переносить глядачів до Лісабона. Тут, у Португалії, по-справжньому розгортається серйозна боротьба між представниками вищих станів. Ці люди небезпечні та впливові. Вони готові піти на все, щоб впоратися з конкурентами і не дати будь-кому зіпсувати їх репутацію. Серіал зображує життя нічної столиці такою, якої вона є насправді. Тут змішалося все – бажання відпочити у місцевому елітному клубі з необхідністю боротися за власне бізнес-ім'я, імідж та авторитет. Тісно переплелися між собою політика, гламур, ділова сфера інтересів та особисті стосунки. ©Kino4ua Клуб (1, 2 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?