Kino4ua.com
NC-17

Незнайомець

Рік:
Ор. назва:
Dead in the Water
Країна:
США
Режисер:
Нанея Міята
Тривалість:
01:31:08
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Тара - блогер-початківець. Останнім часом все її життя це суцільні невдачі. Героїня не може винести горе через загибель брата, якого звали Джон. Ще недавно її цинічно покинув бойфренд. Це остаточно увігнало нещасну в зневіру. Бажаючи хоч якось підбадьорити її, найкраща подруга Емі кличе Тару до заміського будинку своїх батьків, щоб провести там вихідні. Там дівчата збираються плюнути на всі суми і весело провести час, спробувавши відволіктися від сумних думок. Котедж, куди зазвичай влітку приїжджає заможна сім'я Емі, захоплює: стильний та великий будинок, мальовнича територія на березі озера, жодної живої душі у радіусі сотень кілометрів. Ідеальне місце для безтурботного вікенду. Блукаючи лісом, подружки несподівано стикаються з привабливою молодою людиною, яку звуть Лукас. Хлопець із спорядженням виглядає так, ніби зібрався у похід. У нього сів телефон, і мандрівник просить дівчат допомогти йому. Тарі та Емі з першого погляду сподобався цей красень. Вони навіть умовляють його залишитися на вечерю. Присутність гостя пожвавлює атмосферу. Але через якийсь час флірт закінчиться страшними подіями. Хто ж насправді таємничий незнайомець? ©Kino4ua Незнайомець 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?