Kino4ua.com
R

Мій коханий ворог

Рік:
Ор. назва:
The Hating Game
Країна:
США
Режисер:
Пітер Гатчінґс
Тривалість:
01:42:31
Переклад:
Українська мова Cinema Sound Production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Вона - красива, дуже мила, але в той же час має непередбачувану поведінку. Її життя може здатися справжнім хаосом. Але це їй подобається. Вона не збирається нічого міняти.
Він - не надто емоційний, відсторонений, холодний і люблячий тримати все під своїм повним контролем. Він схиблений на порядку і вважає, що все має бути на своїх місцях.

Герої фільму "Мій коханий ворог" разом працюють в одному з найбільших видавництв Нью-Йорка. Обидва мають разючу хватку і чудово справляються зі своїми робочими обов'язками.
Незважаючи на любов до роботи, вони з першого погляду ненавидять один одного. І впевнені, що так все і продовжуватиметься. Але все змінюється після того, як їх пов'язує раптовий пристрасний поцілунок у ліфті. З цього моменту життя кожного з них перевертається догори дном.
І хоч тепер героїв фільму поєднує пристрасть, кожен із них хоче отримати вакантну посаду. Тому їм доводиться остудити свій запал. Протистояння повертається знову. ©Kino4ua Мій коханий ворог 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ярослав
    Ярослав
    16 липня 2022 23:02
    + 0 -
    2-й сорт. Так, відпочити якщо зовсім немає справ