Kino4ua.com
HD 720p
R

Ненавиджу літо

Рік:
Ор. назва:
Odio l'estate
Країна:
Італія
Режисер:
Массімо Веньє
Тривалість:
01:50:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету драматичної кінокомедії опиняються три сім'ї, які втомилися від роботи та домашнього побуту. Герої вирішують вирушити на мальовничий курорт — і це єдине, що їх поєднує. Усі три глави сім'ї — абсолютно різні та несхожі між собою чоловіки. У повсякденному спілкуванні вони навряд чи зуміли б порозумітися.

Перший з головних героїв буквально схиблений на порядку і регулярно доводить цією акуратністю своїх рідних, другий самостійно виховує сина-підлітка, а третій — творча і вразлива особистість, що ні на хвилину не розлучається зі своїм улюбленим псом. Родиня таких різних чоловіків орендує один і той же пляжний котедж, і тепер усю відпустку герої змушені уживатися один з одним.

Італійські канікули — перший проект сценариста та кінорежисера Массімо Веньє після майже десятирічної перерви. Як місце для зйомок фільму був обраний Апулія, мальовничий регіон Італії, багатий на золоті пляжі і споруди в стилі бароко. ©Kino4ua Ненавиджу літо 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?