Kino4ua.com
R

Вирок

Рік:
Ор. назва:
Une intime conviction
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Антуан Реймбо
Тривалість:
01:50:06
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Жака Віг'є звинувачують у вбивстві дружини. Йде судовий процес, на якому практично всі переконані у його винності. Однак у це не вірить його знайома Нора, яка просто не могла не бути присутньою на судовому розгляді. Вона переконана в невинності Жака і має намір зробити все можливе, щоб довести це. Жінка починає власне розслідування, в якому вона має зіткнутися з багатьма проблемами. Але вона не має наміру зупинятися і просто не може допустити, щоб невинна людина села у в'язницю через недосконалу систему правосуддя. Чи зможе вона дізнатися всю правду і досягти своєї мети? ©Kino4ua Вирок 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?