Kino4ua.com
R

Таємниця Гранд-опера

Рік:
Ор. назва:
Mystère à l'Opéra
Країна:
Франція
Режисер:
Леа Фазер
Тривалість:
01:29:10
Переклад:
Українська мова EnterFilm | Професійний дубльований
Таємниця Гранд-опера – кримінально-детективний трилер, героями якого стали працівники Паризької опери. Саме там знаходять мертвою дівчину, яка працювала у касі закладу. Нещастя сталось напередодні гучної прем’єри опери «Кармен». Коли за справу береться інспектор поліції, у нього майже одразу виникають підозри, що убивство скоїв Поль Сантерр. Це актор театру, наречений оперної діви Фаустини Фонтен. Тільки жінка, дізнавшись про звинувачення, відмовляється вірити, що вони правдиві. Героїня переконана, що її обранець потрапив під підозру випадково, а насправді ні в чому він винен бути просто не може. Тільки це їй доведеться ще підкріпити доказами, якщо вона хоче довести свою правду поліції. Значить, Фаустина проведе власне розслідування, не припиняючи репетицій. Але яку ж правду їй вдасться з’ясувати в кінцевому результаті? ©Kino4ua Таємниця Гранд-опера 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?