Kino4ua.com
PG-13

Різдво на льоду

Рік:
Ор. назва:
Christmas on Ice
Країна:
США
Режисер:
Джон Стімпсон
Тривалість:
01:27:00
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Кортні Беннетт – героїня фільму «Різдво на льоду» – колишня професійна фігуристка, яка викладає уроки катання на ковзанах. Колись на неї було спрямовано погляди тисяч людей, але все це вже давно позаду. Зараз Кортні цілком задоволена своєю спокійною роботою та почувається щасливою. Вона також управляє міським катком, побудованим на громадських засадах.

Коли мер оголошує про швидке закриття ковзанки, Кортні стикається з Ноєм, колишнім професійним хокеїстом та зіркою НХЛ. Зараз він присвячує весь свій час турботі про дитину і займається управлінням критого ковзанярського центру.

Кортні всіма силами хоче врятувати громадську ковзанку, оскільки вона допомагає не лише їй, а й багатьом городянам. Вона вирішує об'єднати свої сили з Ноєм, щоб спробувати змінити думку мера. Водночас Грейс, донька Ноя, приєднується до класу фігурного катання, що під опікою і заступництвом Кортні.

Поступово жінка-тренер знаходить слабкі місця мера. Їй вдається придумати амбітний план порятунку ковзанки, але його втілення має лягти на Ноя. ©Kino4ua Різдво на льоду 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?