Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Принцеса Льоду

Рік:
Ор. назва:
Ice Princess
Країна:
США
Режисер:
Тім Фувелл
Тривалість:
01:38:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1, LeDoyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сімнадцятирічна Кейсі Карлайл дуже розумна та талановита школярка, яка планує заробити стипендію у Гарвардському університеті. Для отримання цього привілею Кейсі повинна представити літній проект з фізики. Під час огляду фігурного катання, Кейсі розуміє, що її улюблене дитяче хобі, катання на ковзанах, допоможе зробити ідеальний проект. Вона вирішує покращити своє власне катання, застосовуючи закони фізики. Вона стає більш досвідченою і починає допомагати молодшим фігуристкам Дженніфер, Тіффані та Ніккі. Розриваючись між мрією про Гарварда і зростаючою любов'ю до катання, Кейсі зазнає деяких труднощів з поєднанням шкільних і спортивних занять. Її мати, Джоан, розуміє, що катання впливає на успішність дівчинки і наполягає, щоб вона зупинилася, але Кейсі відмовляється. Також напруга виникає між Тіною, у минулому іменитою, але опальної спортсменки, та її сімнадцятирічної дочкою Дженніфер. ©Kino4ua Принцеса Льоду 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?