Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Охоронець Тесс

Рік:
Ор. назва:
Guarding Tess
Країна:
США
Режисер:
Хью Вілсон
Тривалість:
01:35:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
За роки своєї роботи агент секретної служби Даг Чеснік став справжнім професіоналом своєї справи та підходить до своєї роботи дуже серйозно. Йому доводилося охороняти дуже важливих політиків та осіб, чиї імена широко відомі. Даг звик до роботи з постійним ризиком і до будь-яких складнощів, але він навіть уявити не міг, як складно йому працюватиме з новим клієнтом — колишньою першою леді США Тесс Карлайл. Незважаючи на похилий вік, місіс Карлайл веде активну дипломатичну діяльність та світське життя. Щоправда, охоронець Тесс Карлайл повинен не тільки піклуватися про безпеку своєї клієнтки, але також виконувати всі її вимоги та забаганки. Бідолаха Даг змушений миритися з моторошним характером місіс Карлайл і сподіватися на переклад до іншого клієнта, поки одного разу її не викрадають невідомі. Скандал буде той ще, адже Тесс Карлайл є близькою подругою чинного президента США! ©Kino4ua Охоронець Тесс 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. ИванДурак изМаасквы
    1 грудня 2022 22:53
    + 0 -
    дивтися можна.7 балів.