Kino4ua.com
PG-13

Мустанг

Рік:
Ор. назва:
Mustang
Країна:
Туреччина, Франція, Німеччина, Катар
Режисер:
Деніз Гамзе Ергювен
Тривалість:
01:37:04
Переклад:
Українська мова MEGOGO Voice | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
У деяких східних державах існують релігійні правила, яким місцеві жителі повинні суворо дотримуватися. Особливо їх шанують у сільській місцевості, а не у мегаполісах. Там є багато заборон, які розуміються буквально. У кінострічці «Мустанг» йтиметься про глухе село, розташоване на території Туреччини, де виникла подібна ситуація. Тут сталася драма, яка торкнулася життя кількох сестер, які перебувають у стані юнацької закоханості. Вони проходили навчання в місцевій школі і відносили себе до досить прогресивної частини молоді, яка не дотримується старовинних традицій. Сестри вже доросли до моменту, коли у них виник певний інтерес до представників протилежної статі, тому дівчата часто загравали з юнаками. Таку поведінку помітили вчителі, які повідомили про це батькам. Але люди похилого віку дотримувалися думки, що це аморально. У результаті життя дівчаток перетворилося на каторгу: їх закрили вдома, де почали навчати господарюванню. Батьки, які шанують стародавні традиції, вирішили насильно віддати сестер заміж. Але доньки не хотіли підкорятися. Чи вдасться їм відстояти свої погляди щодо цього і довести, що змінилися як часи, так і звичаї? ©Kino4ua Мустанг 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?