Kino4ua.com
PG-13

Швидкі стволи

Рік:
Ор. назва:
I Kina spiser de hunde
Країна:
Данія
Режисер:
Лассе Спанг Ольсен
Тривалість:
01:31:54
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Звичайному банківському працівникові Арвіду випадково вдалося запобігти пограбуванню банку, і він став справжнім героєм. Минув час і тепер хлопець дізнався для чого грабіжнику потрібні були гроші і звинувачує себе в тому, що грабіжник втратив дорогу операцію, на оплату якої і потрібні були награбовані кошти. Після цієї операції у грабіжника могла б з'явитися, нарешті, довгоочікувана дитина. Тоді хлопець вирішує сам знайти гроші для грабіжника та звертається за допомогою до свого брата Гаральда. ©Kino4ua Швидкі стволи 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?