Kino4ua.com
PG

Шпигун по сусідству

Рік:
Ор. назва:
The Spy Next Door
Країна:
США
Режисер:
Брайан Левант
Тривалість:
01:34:18
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Боб – ввічливий, скромний китаєць, що працює у магазині. Він відчуває любовні почуття до своєї сусідки Джилліан, і для того, щоб проявити себе з кращого боку, погоджується посидіти з дітьми на час її від'їзду. Мати трьох дітей теж не проти зав'язати сімейний зв'язок з Бобом, тому вона і зважилася на цю перевірку батьківством. Але Джилліан навіть не підозрює, кому довірила своїх дітей. Ким виявиться скромний працівник магазину?

На створення комедійного бойовика витрачено 45 млн. дол. Режисер фільму Брайан Левант, відомий своїми проектами Бетховен, Подарунок на Різдво, Скубі-Ду 3. Безумовно, головна прикраса кінострічки – участь Джекі Чана, знаменитого актора, який має за плечима півсотню проектів. Він виконав головну роль, перетворившись на знімальному майданчику на агента Боба Хо. Як і завжди, Джекі Чан зміг вдало уявити свого героя, змушуючи глядача захоплено спостерігати за тим, що відбувається на екрані. Його колегами стали американська актриса, топ-модель, телеведуча Ембер Валлетта (у фільмі Джилліан), а також молодий актор Лукас Тілл (роль Ларрі).

Трюкам у картині було приділено особливу увагу, адже виконавець Джекі Чан не міг розчарувати шанувальників свого таланту. Постановник бойових сцен Боб Браун досяг гармонійного впровадження ефектної демонстрації бойових мистецтв за збереження доброї атмосфери фільму. Картина Шпигун по сусідству для тих, хто любить посміятися від щирого серця. Фільм рекомендований для перегляду в сімейному колі, а також шанувальникам харизматичного китайського актора. ©Kino4ua Шпигун по сусідству 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?