Kino4ua.com
R

Загнаний

Рік:
Ор. назва:
The Hunted
Країна:
США
Режисер:
Вільям Фрідкін
Тривалість:
01:34:36
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Кінострічка розповідає про людину на ім'я Ел Ті Бонем. Раніше він був спеціалістом із підготовки бійців елітного загону спецназу. Тепер чоловікові довелося піти у відставку, проте це не означало завершення служби... Група агентів Федерального бюро розслідувань веде дуже складну і важливу справу про вбивцю, якого колись навчав Ел Ті. Цим маніяком був його найобдарованіший учень. Невловимий злочинець звик покладатися тільки на себе і діставати потрібні речі без грошей. А те, що він не зможе дістати, зробить сам. Будь-який підручний предмет в умілих руках лиходія набагато небезпечніший за вогнепальну зброю, а в рукопашному бою чоловік практично непереможний. Він живе і дихає війною і здатний втекти від будь-якої погоні. Колись давно ця людина брала участь у бойових діях, але її психіка не витримала, і розумом вона так і залишилася на війні, тому всі оточуючі для неї – просто мішені. Тільки Бонему під силу зловити вбивцю, адже це він навчив його усьому, що знає сам. Хто ж переможе у цій сутичці? Чи перевершить учень свого вчителя? ©Kino4ua Загнаний 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?