Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Позолочене століття (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Gilded Age
Країна:
США
Режисер:
Майкл Енґлер, Саллі Річардсон-Вітфілд
Тривалість:
1 серія: ~ 1 год.
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm, Цікава Ідея
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Події серіалу розгортаються у ХІХ столітті. У центрі уваги сюжету опиняється молода особа Маріан Брук. Головна героїня є донькою генерала, проте вона - сирота, бо нещодавно втратила останню близьку людину. Вона вирішує перебратися до найближчих родичів і вирушає у велику подорож до Нью-Йорка. Головна героїня стикається тут із тітоньками-традиціоналістками. Саме тут і починається її історія боротьби з місцевими жителями, які бачать у Маріані чужу людину. Багаті та зарозумілі сусіди, місцеві магнати, їх родичі – всі ці люди змусять головну героїню похвилюватися. ©Kino4ua Позолочене століття (1, 2 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?