Kino4ua.com
HD 720p
R

Дорогий доктор (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Royal Pains
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Майкл Ройч, Меттью Пенн, Джей Чандрашекхар
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Хенк – успішний лікар. У нього є все - медична практика, що йде в гору кар'єра, красуня-наречена та перспектива швидкого весілля. Проте доля робить нашому герою неприємний сюрприз, який докорінно змінює його життя – Хенка звинувачують у лікарській помилці та звільняють із медичної клініки. Біда, як відомо, приходить не одна - наречена нашого героя кидає його, залишивши купу неоплачених рахунків. Практично немає перспектив знайти нову роботу, жодна з клінік міста не хоче мати справу з лікарем, який має «вовчий квиток».
Однак у Хенка є брат, який радить йому відволіктися від сумних думок і з'їздити відпочити кудись, наш герой із цим погоджується. Під час відпочинку Хенку доводиться практично застосувати свої знання – він врятував життя однієї з манекенниць на закритій вечірці. Тепер у нього з'являється маса багатих клієнтів, які потребують допомоги. Але чи зможе він їм її надати? ©Kino4ua Дорогий доктор (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?