Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ханна. Досконала зброя

Рік:
Ор. назва:
Країна:
США, Велика Британія, Німеччина
Режисер:
Джо Райт
Тривалість:
01:51:02
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У далекому лісі, на безкраїх північних просторах, де панує вічна мерзлота, а люди намагаються бувати в тих краях при необхідності, у невеликій хатинці разом із батьком живе маленька Ханна. Дитина, яка не мала дитинства, сумна картина. Батько виховує її у спартанських умовах. Замість чарівних ляльок гвинтівка та ніж, замість дитячих забав жорстоке полювання. Дівчинка вранці здійснює тренування нарівні з татом, потім мало не голими руками вбиває лісових тварин, які стануть обідом, стріляє по мішенях. Батько з дитинства готував дочку до особливого життя, оскільки він так і не зміг пристосуватися до ролі дбайливого сім'янина, тому його житло знаходилося на крайній півночі, дитина не пізнала ласки і в юному віці освоїв усі навички справжнього воїна. Чоловік підозрював, що не пробуде довго на землі і мав рацію. Будучи засекреченим спецагентом, він мав важливу інформацію, що стало причиною його смерті. Убита горем дочка, навчена вбивати, стала на шлях помсти. Маленька дівчинка швидко відправила до праотців убивць рідної людини. Спецслужби кинули всі сили на затримання Ханни. Вона несе в собі руйнівну силу і становить величезну небезпеку ©Kino4ua Ханна. Досконала зброя 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?