Kino4ua.com
HD 720p

Перебіжчик

Рік:
Ор. назва:
Der Überläufer / The Turncoat
Країна:
Німеччина
Категорія:
Режисер:
Флоріан Галленбергер
Тривалість:
00:44:31 + 00:40:08 + 00:44:00 + 00:47:09
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
1944 рік. Вальтер Проска один із солдатів, які віддають борг батьківщині. Герой військової драми «Перебіжчик» побував у короткій відпустці, а зараз має повернутися на східний фронт. Дорога довга, може статися чимало неприємностей. На території Польщі стається несподіванка. Потяг пускають під схил партизани. Вальтер разом із товаришами по службі з загонів Вермахта починає пробиватися до своїх. Хлопець помічає, як відчайдушно захищають рідні землі суперники з того боку. Він починає сумніватися в тому, що чинить правильно. Гітлерівці викликають неприязнь по всій Європі, яка давно зрозуміла, що солдатів Фюрера треба знищувати якнайшвидше.

Нацистські війська незабаром зазнають поразки. У цьому немає сумнівів у радянських бійців, поруч із якими потужні союзники. Після трьох років війни всім зрозумілий розклад сил, кодло незабаром задихнеться у своєму лігві. Вальтер розуміє, що має зробити вибір, від якого залежатиме все його подальше існування. Лише один крок, і світ зміниться на краще. Потрібно визначитися - виступати на стороні держави чи чинити за совістю. Він не один у таких сумнівах, тисячі бійців бачать зворотний бік війни. ©Kino4ua Перебіжчик 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?