Kino4ua.com
HD 720p
NC-17

Мільйонний рік

Рік:
Ор. назва:
Year Million
Країна:
США
Режисер:
Марк Елайджа Розенберґ
Тривалість:
00:47:00
Переклад:
Українська мова National Geographic | Професійний багатоголосий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Проект розповідає про те, що людям чекати у найближчому та далекому майбутньому. Головні дійові особи намагаються прогнозувати події, які розвиватимуться через деяку кількість часу на нашій планеті. Справа йде до цілковитої автоматизації як виробництва, та й побуту. На думку вчених, незабаром нашу планету заповнять розумні роботи, які робитимуть усю роботу за людину. Саме тому світ може змінитися так, що ми його вже з вами ніколи не впізнаємо. До того вже величезний крок уперед багато років зробить медицина, біологія та інші найважливіші напрями наукових знань. Давайте ж заглянемо крізь століття і дізнаємося, що ж чекає попереду простих людей! Все це у проекті "Мільйонний рік". ©Kino4ua Мільйонний рік 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?