Kino4ua.com
HD 720p
R

Транзит

Рік:
Ор. назва:
Transit
Країна:
Німеччина, Франція
Режисер:
Крістіан Петцольд
Тривалість:
01:41:30
Переклад:
Українська мова UA:Культура | Багатоголосий закадровий
Незабаром німецькі війська можуть увірватися до Парижа. Що відбуватиметься далі, Георгу очевидно. Побоюючись за цілком зрозумілих причин, чоловік хоче розпочати нове життя в іншій країні, де буде безпечно. Головний герой драми "Транзит" вже встиг зібрати багаж. Окрім іншого, в ньому знаходяться необхідні рукописи та цінні листи. Для втечі до іншої країни є навіть чужі документи. Паспорт із візою Георг забрав у померлого письменника Вайделя, який вчинив суїцид, не витримавши подій, викликаних війною. План героя гранично простий: спочатку дістатися Марселя, після цього придбати квиток на корабель і відправитися в іншу державу. Проблеми у Георга починаються вже у Марселі. Він намагається домовитися з певними людьми, щоб успішно залишити Францію. Але ніхто не горить бажанням співпрацювати з боягузливим втікачем. В результаті парижанин залишається у готелі. Саме тут Георг знайомиться із жінкою на ім'я Марі. Вона миттєво підкорила головного героя. Чоловік нічого не знає про красуню, але в нього немає жодних сумнівів у тому, що треба познайомитись з Марі ближче. З цієї причини доводиться змінювати план термінової втечі. ©Kino4ua Транзит 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?