Kino4ua.com
480p
R

Біжи

Рік:
Ор. назва:
Run
Країна:
США
Режисер:
Сімон Бартесагі
Тривалість:
01:30:34
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ААА-sound
У центрі сюжету хлопець на ім'я Деніел, який вступив до однієї з середніх шкіл Нью-Йорка. Однокласники абсолютно нічого про нього не знають, крім того, що Деніел професійно захоплюється паркуром, і досяг у цьому не малих результатів. Щодня хлопець, виходячи на вулицю, підкорює кам'яні джунглі, і незабаром завдяки своєму захопленню у нього з'являється безліч друзів, які починають розділяти захоплення Деніеля паркуром.
Тепер, коли на місто опускаються сутінки, герой уже не сам, а з цілою компанією друзів прокладає нові і нові маршрути по дахах будинків. Незабаром у Деніеля з'являється приваблива дівчина Емілі, яка за вуха в нього закохується. Але хто ж він таки є насправді? ©Kino4ua Біжи 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?