Kino4ua.com
HD 720p
R

Дякую за обмін

Рік:
Ор. назва:
Thanks for Sharing
Країна:
США
Режисер:
Стюарт Блумберг
Тривалість:
01:52:39
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Original English Оригінал
У центрі сюжету знаходяться троє різних чоловіків, яких об'єднує одна загальна проблема – вони сексоголіки. Адам, Майк та Феба через свою недугу вже давно забули, що таке довгі та серйозні стосунки, адже вони сприймають свого партнера лише як об'єкт для задоволення сексуальних бажань.
Вони вирішили будь-що позбутися цієї згубної залежності, і тому відправляються в спеціалізовану клініку. Їм належить пройти більше десяти етапів лікування, які не такі вже й прості, як може здатися на перший погляд. Проте герої не мають наміру відступати, і готові на будь-які випробування, адже для них це останній шанс позбутися сексуальної залежності та повернутися до нормального способу життя. ©Kino4ua Дякую за обмін 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?