Kino4ua.com
R

Дублікат

Рік:
Ор. назва:
Jonathan
Країна:
США
Режисер:
Біл Олівер
Тривалість:
01:40:48
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
У центрі історії, розказаної творцями фантастичної драми «Дублікат», знаходиться Джонатан, який живе на Манхеттені. Його розпорядок дня не сильно відрізняється від способу життя, який ведуть інші жителі району. Кожен день Джонатан прокидається по будильнику рівно о сьомій годині ранку. Потім він снідає, приводить себе в порядок і відправляється працювати. Пізніше він обідає, а відразу ж після роботи їде додому. Після декількох годин відпочинку Джонатан лягає спати. Вранці все починається по новій.

На самий перший погляд може здатися, що життя Джонатана точно таке ж, як і у всіх людей. Однак є деякі корінні відмінності. Вся справа в тому, що Джонатан проживає відразу ж два життя. У той момент, коли одна з його особистостей спить, друга в цей час веде життя активної людини. Прокидаючись, головний герой отримує відео від самого себе. Через ці записи він дізнається про те, що робив в той час, коли одна з його особистостей спала.

Цікавитесь фантастичними драмами з несподіваними сюжетними поворотами? Тоді фільм «Дублікат» може стати відмінним вибором. Бажаємо захоплюючого перегляду. ©Kino4ua Дублікат 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?