Kino4ua.com
480p
R

Паралельні світи (1, 2, 3, 4, 5 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sliders
Країна:
США
Режисер:
Tрейсі Tорм, Роберт K. Вайс
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова ТРК Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Sci-Fi
Всесвіт має безмежний розмір, зберігає в собі безліч таємниць, багато з яких людина ще не здатна осягнути. Скільки недоведених теорій було сформовано протягом останнього століття!
Незвіданими питаннями космосу, описаними Енштейном, Роузеном та Подальським, займається Артуро зі своїм учнем Куїном. Вчений намагається прояснити багато питань гравітації, проводячи випробування та експерименти. Застосовуючи основи квантової механіки, двом колегам вдається спорудити портал для переміщення у часі та просторі, розсунути звичні рамки Всесвіту, зазирнути у паралельні світи.
Але, як і будь-яка машина, їхній винахід може дати збій у будь-який момент, як правило, найбільш невідповідний. ©Kino4ua Паралельні світи (1, 2, 3, 4, 5 сезон) 1995, 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?