Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Людина-павук: Додому шляху нема

Рік:
Ор. назва:
Spider-Man: No Way Home
Країна:
США, Ісландія
Режисер:
Джон Воттс
Тривалість:
02:18:46
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Таємниця відкривається - тепер усі знають, хто ховається під костюмом людини-павука. Пітер Паркер став центром універсальної уваги. Близько, щоб підтримувати його у будь-якому випадку. ЕмДжей присвячує хлопцю весь свій час і намагається утішити його усіма відомими способами. Тим часом, тяжкість ворожого світу впав на його плечі з усією владою, притаманною. Зважування все і проти, Петро приймає єдине правильне рішення - він звертається до доктора Стрейнджа, сподіваючись, що він допоможе йому, тому що тільки він може повернути назад і зробити це так, щоб ніхто не пам'ятає, хто насправді є власником червоного костюма. Лікар попереджає герой фільму "Spiderman: ніякий шлях", що ігри з минулими не є безпечними, а наслідки можуть бути непередбачуваними. Але бачачи величезну впевненість у очах хлопця, він вирішує виконати свій прохання. Однак щось приходить не так, як і всі лиходії, які коли-небудь розбилися павуком. Чи може Паркер зможе врятувати світ від загрози на цей раз? ©Kino4ua Людина-павук: Додому шляху нема 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?