Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Серце дракона 4: Битва за вогняне серце

Рік:
Ор. назва:
Dragonheart: Battle for the Heartfire
Країна:
США
Режисер:
Патрік Сіверсен
Тривалість:
01:37:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Колись у далекому минулому у фільмі "Серце дракона 4" сталася воістину неймовірна зустріч. Вона могла закінчитися украй трагічно. Наприклад, загибеллю цікавого чоловічки, але все обійшлося. Людина і величезна вогнедишна істота об'єдналися і стали добрими друзями. Незважаючи на підступи ворогів і часті битви, дивна парочка продовжувала дружити. Обоє були готові пожертвувати заради порятунку друга власним життям. І одного разу так і сталося. Королівство процвітало при королеві Гарете. Добрий і справедливий правитель завжди турбувався про благополуччя країни і намагався допомагати людям. Його любили і поважали, але прийшов час розлучення. Великий Дракон подарував йому величезну силу, віддавши частину свого серця. Гарет би неодмінно помер, коли б не його товариш. Людське життя лише мить. Древнє крилате чудисько безсмертне, але не його товариш. У короля залишилися продовжувачі роду. Їм дістався дар від батька. У кожному живе частинка вогнедишного монстра, але невідомо, чи правильно вони ©Kino4ua Серце дракона 4: Битва за вогняне серце 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?