Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Керрі / Телекінез

Рік:
Ор. назва:
Carrie
Країна:
США
Режисер:
Кімберлі Пірс
Тривалість:
01:39:41
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Кері ніколи не була популярною дівчиною в школі: з неї постійно знущалися однокласники, і ніхто з однолітків не хотів з нею дружити. Сором'язлива і сором'язлива дівчина вже давно звикла до самотності. Вона завжди мріяла про нормальне життя: зустрічатися з хлопчиками, розпускати плітки разом з подругами, носити красивий одяг. Проте усе це їй забороняла її віруюча мати, що вважає дочку породженням диявола, через її здатність до телекінезу. Постійні знущання в школі і нестерпне життя будинку примушують її удосконалювати надприродні здібності. Кері завжди намагалася не показувати свою силу на людях, але після чергового злого жарту на випускному вечорі вона вирішила помститися своїм ©Kino4ua Керрі / Телекінез 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Administration
    13 жовтня 2023 02:25
    + 0 -

    Хороший фільм, заставляє задуматись над деякими речами, від адміністрації 8 з 10

  2. кіт
    кіт
    25 червня 2022 23:47
    + 0 -
    маячня, не раджу до перегляду