Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Клеопатра

Рік:
Ор. назва:
Cleopatra
Країна:
США, Великобританія
Категорія:
Режисер:
Джозеф Л. Манкевіч
Тривалість:
01:59:34+02:11:33
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Епічний фільм «Клеопатра» оповідає про життя найвідомішої та найкрасивішої жінки-правительки Єгипту Клеопатри VII. Події фільму відбуваються у першому столітті до н. е. на території Римської імперії та Єгипту. У гонитві за ураженим Помпеєм до Єгипту вирушає Гай Юлій Цезар, де в Олександрії він знайомиться з чарівною Клеопатрою. Від одного погляду на цю найкрасивішу з усіх, бачених ними раніше жінок, Юлій приходить у захват, він зачарований і захоплений її красою, що робить Клеопатру фавориткою. За допомогою Цезаря Клеопатра відновлює своє становище в Єгипті, а також дарує йому сина.

Цей політично-любовний союз Риму та Єгипту став одним із найсильніших, проте викликав багато обурення з боку римського сенату. Проте, прославилася Клеопатра як зв'язком із Цезарем, а драматичною історією кохання з його попередником Марком Антонієм, який після загибелі Юлія став правителем Єгипту. Жінка-легенда увійшла в історію світу як сильна, непідвладна правителька великого Єгипту, яка робила все можливе для свого народу. ©Kino4ua Клеопатра 1963 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?