Kino4ua.com
DVDRip
PG

Інспектор Ґаджет

Рік:
Ор. назва:
Inspector Gadget
Країна:
США
Режисер:
Девід Келоґ
Тривалість:
01:15:10
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Головний герой фантастичного фільму Інспектор Гаджет - недолугий хлопець Джон Браун живе нудним життям, займається вихованням племінниці Пенні, працює охоронцем і мріє стати видатним поліцейським. Щороку Джон пробує свої сили в поліції, але постійно дістає відмову. Одного разу Джон стає супер крутим копом. Переслідуючи злочинця Джон отримує серйозні травми і виявляється при смерті, але його рятують лікарі з секретної наукової лабораторії, які так само впроваджують в тіло Джона різні гаджети, що допомагають звістці боротьбу із злочинцями. Завдяки новим пристроям в тілі Джон з легкістю стає супер здійсненим борцем із злочинним світом на ім'я Інспектор Гаджет. Проте, на кожного супер героя знаходиться супер лиходій, який розкриває секрети інспектора і створює нове, більше вдосконалене ©Kino4ua Інспектор Ґаджет 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?