Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Король вечірок 2: Зростання Таджа

Рік:
Ор. назва:
Van Wilder 2: The Rise of Taj
Країна:
США
Режисер:
Морт Нотан
Тривалість:
01:27:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті художнього фільму Король вечірок 2-а історія, так би мовити, приймача Вена Уайлдера Таджа Бадаланбада, який після закінчення коледжу поїхав у далеку Англію, щоб підкорити Оксфорд. За роки навчання в коледжі Тадж дуже досяг успіху, став симпатичним, просунутим студентом і перейняв навички свого вчителя. Він мріє отримати вчений ступінь в Оксфорді, а так само сподівається, як і його батько вступити в закритий клуб. Проте, члени клубу вирішили пожартувати з новачка і Раджа не приймають до клубу. Але не довго думаючи, герой організовує свій клуб під назвою Півень і бики, куди входять одні ботаны. Який клуб стане найкрутішим в університеті? Дивіться у комедійному фільмі Король вечірок 2 ©Kino4ua Король вечірок 2: Зростання Таджа 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?