Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Грейсток: Легенда про Тарзана, повелителя мавп

Рік:
Ор. назва:
Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Г'ю Гадсон
Тривалість:
02:17:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Вирощений мавпами молодий чоловік, будучи ще новонародженим, назавжди влився в компанію шимпанзе після жахливої ​​аварії корабля, що стався в Екваторіальній Африці. Батьки дитини, які стосуються високородного англійського стану, загинули, але юної душі доля дала шанс урятуватися. Проте дорослішання відбувалося над тепличних умовах палацового замку, а непрохідних джунглях, населених небезпечними істотами. Маючи кращі стартові здібності до швидкого розумового розвитку в порівнянні з представниками фауни, Тарзан згодом стає ватажком зграї, який легко видобуває їжу і справляється з ворогами.
Вже підросла дикуна через багато років знаходить бельгійський мандрівник, який запропонував колись втраченому герою возз'єднатися з родичами. Прийнявши запрошення, він вирушає у цивілізований світ - до життя, у якому сподівається адаптуватися без особливих проблем. Радісні надії швидко руйнуються, оскільки хлопець нічого не знає про норми моралі і не має імунітету проти лицемірства та фальші. Незважаючи на великі труднощі у спілкуванні, чужинцю все-таки вдається знайти друзів і навіть наречену, але відчуженість від інших громадян не дає йому спокою.
Прекрасна екранізація Едгара Берроуза виглядає дуже переконливо та ставить важливі соціальні питання, тісно пов'язані з моральними цінностями та культурними відмінностями. ©Kino4ua Грейсток: Легенда про Тарзана, повелителя мавп 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?