Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Мій домашній динозавр

Рік:
Ор. назва:
The Water Horse: Legend of the Deep
Країна:
Австрія, Великобританія, США
Режисер:
Джей Расселл
Тривалість:
01:51:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Ця дивовижна історія, розказана у пригодницькому фентезі Мій домашній динозавр сталася зі звичайним шотландським хлопчиськом на ім'я Енгус МакМороу під час Другої світової війни. У неспокійний час для всього світу, коли фашисти захопили майже всю Європу, у великому маєтку життя протікає відносно спокійно. Енгус любив проводити час на березі озера: вода заворожувала його і в той же час страшенно лякала. Якось на мілководді він знаходить неймовірно велике яйце, яке ховає в сараї біля будинку. Незабаром з яйця з'являється незвідана істота. Маленький динозаврик швидко росте і виявляє бешкетний характер, за що отримує ім'я Крузо. Усіми силами Енгус дбати про свого нового друга і всіляко намагається приховати його існування від сторонніх очей. Але з приходом солдатів приховувати існування Крузо стає все складнішим ©Kino4ua Мій домашній динозавр 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?