Kino4ua.com
HD 720p
R

Ніколи не здавайся

Рік:
Ор. назва:
Never Back Down
Країна:
США
Режисер:
Джефф Вадлоу
Тривалість:
01:53:24
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Ніколи не здавайся якщо хочеш чогось досягти. Саме цю ідею закладено у фільмі про молодого хлопця Тайлера, якому довелося переїхати зі своїми батьками до нового міста. Там він був зіркою футболу, а тут став прямо-таки ізгоєм суспільства, коли перед усіма ровесниками був побитий і принижений місцевим крутим хлопцем. Але йому щастить. Він знайомиться з Джейком, який йому розповість про те, що є група з якою один майстер займається рукопашною боротьбою, і що недруг який надавав йому під зад займається саме там. Тайлер знаходить тренера, і той бере його до себе на тренування. Тренер товариш адекватний, його девіз ніколи не здавайся, а його головна умова – це не застосовувати його вчення на вулицях. ©Kino4ua Ніколи не здавайся 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?