Kino4ua.com
FullHD 1080p

Ніколи не здавайся 2: Бій

Рік:
Ор. назва:
Never Back Down 2. Beatdown
Країна:
США
Режисер:
Майкл Джей Уайт
Тривалість:
01:43:33
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Художній фільм Ніколи не здавайся 2 продовжує розповідати історію про підпільні чемпіонати з боїв без правил. Четверо молодих хлопців, звичайних на перший погляд студентів, але у кожного свій досвід за плечима, свій стиль боротьби, який не зовсім підходить для боїв без правил. Щоб підготуватися до турніру, хлопці звертаються до знаменитого майстра бойових технік Кейса Вокера. Хлопцям доведеться позбутися своїх слабкостей, пройти через тренування, що вимотують, провести безліч боїв до повної втрати сил, а так само пережити зраду друзів. Попереду безжальний чемпіонат, а слава переможця часто супроводжується втратами та особистими трагедіями, але є правило ніколи не здавайся, якщо хочеш стати найкращим. ©Kino4ua Ніколи не здавайся 2: Бій 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?